StoryEditor
tko je ona?

Srbijanski mediji: "Matej je na putu za Beograd upoznao Hercegovku, razmijenili su brojeve i dopisivali se cijeli dan"

Piše desk  /  28.01.2022., 09:57h
Beogradski Kurir jutros je objavio, a ostali portali prenose vijest o novoj osobi s kojom je nestali Splićanin Matej Peroš komunicirao kobnog dana nakon kojeg mu se izgubio svaki trag.

Prema pisanju tabloida, Periš je tijekom puta prema Beogradu upoznao djevojku iz Hercegovine s kojom je razmijenio brojeve telefona te su nakon toga bili u komunikaciji sve do njegovog nestanka.

“Matej i njegovi prijatelji iz Splita su krenuli za Beograd preko Zagreba. Oni su svojim autom došli u prijestolnicu Hrvatske, pa su tu u jednoj agenciji iznajmili kombi i uputili se prema Srbiji. Navodno, oni su zastali na jednoj crpki kako bi natočili gorivo i tu su sreli neke djevojke iz Hercegovine. Matej je ušao u priču s jednom od njih pa su čak i razmijenili brojeve i nastavili se dopisivati cijelog tog dana“, ispričao je izvor za Kurir.

Komunikacija je, dodaje izvor, prekinuta u večernjim satima kada je Matej otišao u izlazak i ostao bez wi-fi signala. Ipak, ni izvor nije mogao potvrditi je li se Matej s njom dogovarao o nečemu. Daleko vjerojatnija pretpostavka je da su dogovarali izlazak u “bliskoj budućnosti”.

“Uglavnom, kad je djevojka čula što se dogodilo, da je Matej nestao i da ga traži cijela regija, izuzetno se uznemirila. Potresla ju je ta vijest iako su se tek bili upoznali“, navodi.

Kurir se nadalje poziva na Matejevog prijatelja iz Splita koji im je potvrdio priču o susretu na benzinskoj crpki.

“Njegovi prijatelji koji su se poslije nestanka vratili u Split govorili su o tome. Djevojka je navodno bila s prijateljicama u nekom malom automobilu“, izjavio je Splićanin.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 00:19