StoryEditor
Derventa

Sin i bivši muž joj pretukli novog partnera: Pao s balkona, stigli ga i mlatili

Piše desk  /  12.10.2021., 07:25h
Uvidjevši da pod udarcima ruku i nogu popuštaju i sobna vrata, Vlado je pobjegao na balkon stana. Ubrzo potom ostao je bez zaštite i tih vrata...

Vlado M. (43) iz Teslića zadobio je teške ozljede u noći sa subote na nedjelju u Derventi, nakon što je pao s drugog kata stana.

Bio je kod partnerice. Da stvar bude gora, pao je pred sinom i bivšim suprugom njegove partnerice, koji su ga dodatno premlatili na betonu ispred zgrade.

Kako Novosti pišu, nakon bračnog brodoloma derventske obitelji, žena S. S. (46) iznajmila je stan s mlađim sinom. Tu je, u nedjelju u dva sata poslije ponoći, upraćen dolazak njenog novog partnera iz Teslića, od strane ozlijeđenog sina i bivšeg supruga.

– Mehmed F. (51) i njegov stariji 19-godišnji sin student zalupali su na već zaključana vrata stana. Uvidjevši razbjesnile muškarce na špijunki, S. S. se očito nije usudila otključati vrata. Čuvši lupu i galamu, pretpostavlja se da je to, međutim, učinio mlađi sin koji je spavao u stanu – priča izvor upućen u ovu nesvakidašnju dramu.

Sin i otac navaljuju na vrata spavaće sobe, u koju se zaključao preplašeni Teslićanin.

– Uvidjevši da pod udarcima ruku i nogu popuštaju i sobna vrata, Vlado je pobjegao na balkon stana. Ubrzo potom ostao je bez zaštite i tih vrata. Ostala je dilema je  se, uslijed obilne kiše, okliznuo u pokušaju da se premjesti i sakrije na nekom drugom balkonu, ili je jednostavno sam odlučio spas potražiti skokom s drugog kata na pločnik – navodi izvor.

Vlado M. je odmah pri padu polomio tetive, odnosno obje noge, ali to nije bio kraj njegovih muka.

– Otac i sin su ga još s balkona uočili kako puzeći pokušava pobjeći i spasiti glavu. Odmah su ga sustigli, odvukli iza nekih drva i počeli mlatiti rukama i nogama. Njegovo zapomaganje probudilo je usnule sugrađane koji su alarmirali policiju i Hitnu pomoć, što je i bio spas za Teslićanina – prenosi jedan od očevidaca.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 06:41