StoryEditor
virovitica

Policija pronašla domara koji je nokautirao šefa agencije nakon što mu je hvatao suprugu za stražnjicu

Piše desk  /  09.09.2022., 14:10h

Ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) Antun Vujić nokautiran je na ovogodišnjem međunarodnom sajmu poduzetništva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, koji se održao u Virovitici od 2. do 4. rujna. Incident se dogodio u noći s petka na subotu, 3. rujna.

Danas, nakon tjedan dana, policija je za Telegram potvrdila da zna tko je počinitelj.

"Daljnjom obradom događaja je utvrđeno da je dana 3. rujna vremenu od 02,00 do 03,00 sati, u Virovitici, M. Gupca 63, sajamski prostor Viroexpo, šator, došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane 47-godišnjaka, tako što je prišao 53-godišnjaku te ga fizički napao zadavši mu jedan udarac šakom u predio glave, nakon čega je isti pao na tlo, dok je napadač napustio mjesto događaja", stoji u odgovoru na Telegramov upit.

"Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u Stanici hitne medicinske pomoći Virovitica. Protiv 47-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz članka 13 Zakona o javnom redu i miru", dodali su iz PU Vukovarsko-srijemske.

Vujić je prije dva dana potvrdio incident, ali je rekao da ne zna tko ga je i zašto udario. Dodao je da se incident dogodio izvan radnog vremena. Potom su se oglasili iz Agencije kojoj je HDZ-ov Vujić na čelu s tvrdnjom da je nokautiran iz čista mira te da nije ozlijeđen. Naveli su da im je šef "napadnut od strane nepoznatog počinitelja te je zatražio liječničku pomoć, no nije ozlijeđen", što demantira slika HDZ-ovog ravnatelja Agencije nakon napada.

Agencija je tvrdila i sljedeće: "Ističemo da ravnatelj Vujić ni na koji način nije izazvao incident, a osobito se nije neprimjereno i nedolično ophodio prema ikome od prisutnih."

To pak demantiraju svjedoci događaja na sajmu u Virovitici.

Virovitica.net, pozivajući se na izjave više izvora, pisao je da je Vujić u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu suprugu domara sajamskih prostora, na što ga je ovaj udario šakom i srušio na pod.

Očevici kažu da je riječ o "klasičnom nokautu zbog kojeg Vujić deset minuta nije mogao doći k sebi". Od udarca je počeo krvariti pa je zatražio liječničku pomoć. Prijatelj ga je autom odvezao na Hitnu, a potom u Slatinu, gdje živi.

Liječnicima je rekao kako je ozljeda nastala od pada. Nisu mu povjerovali i o tome su obavijestili policiju.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 17:38