StoryEditor
nevjerojatno

Pao s devetog kata na BMW, preživio i pitao prolaznicu: "Što je bilo?"

Piše desk  /  08.10.2021., 10:27h
"Mislila sam, hvala Bogu živ je, vjerojatno je pomoglo to što je imao čupavu, debelu jaknu."

Christina Smith (21) prolazila je 6.listopada oko 10 sati ujutro ulicom u New Jerseyju. Odjednom, na BMW kraj kojeg je prolazila s visoke zgrade, s devetog kata, pao je muškarac

- Čula sam odjednom strašni 'bum'. Zvučalo je kao eksplozija. A onda sam krenuli urlici i vrištanje. To je bio muškarac, ruka mu je bila sva krvava. Vikao je 'Što se dogodilo?'

- Mislila sam, hvala Bogu živ je, vjerojatno je pomoglo to što je imao čupavu, debelu jaknu. Možda ga je ona zaštitila od dubljih rana.

Pozvala je Hitnu, a muškarac je prevezen u bolnicu u teškom stanju.

Nesretni čovjek nije radio u zgradi i nije bilo jasno što je radio tamo, rekli su radnici i svjedoci. Odbio je policajcima dati svoje ime.

- Upao je u automobil kroz krovni otvor, a zatim je izašao iz automobila i pao na tlo. Pokušavao je ustati, a ljudi su ga pokušavali natjerati da ostane dolje dok ne dođe Hitna -  rekao je Mark Bordeaux (50), koji radi u zgradi.

 - Tako je ostao tamo dok nije došla policija i Hitna pomoć. Ruka mu je bila slomljena, ali bio je pri svijesti -  rekao je Bordeaux, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

24. studeni 2022 09:19