StoryEditor
beograd

Otac Mateja Periša potvrdio: Na snimkama je moj sin

Piše desk  /  03.01.2022., 18:18h
Nenad Periš, otac nestalog Mateja rekao nam je da mu snimke objavljene na nekim srpskim portalima itekako bude nadu da je njegov sin živ.

"Mogu potvrditi da je na objavljenim snimkama uistinu moj sin i to i na onima u gradu gdje trči i traži taksi kao i na onima kako pliva u vodi. Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uvijek ne možemo rekonstruirati što se događalo poslije i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno", rekao je otac za Slobodnu Dalmaciju.

"Kada sam dolazio u Beograd imao sam loš osjećaj da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vrijeme prolazi, moje nade su sve veće. Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažirala ronioce? Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da se prostor može ograditi,a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potreban angažman ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovdje u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao", rekao je Periš.

Dnevnik.ba

04. listopad 2023 05:14