StoryEditor
pokosio pješake

Nesreća na Dobrinji: Desetogodišnjem djetetu se bore za život, vozač uhićen

Piše desk  /  17.05.2022., 13:05h

Sarajevska policija je uhitila 21-godišnjeg B.D. iz Sarajeva koji je jučer automobilom marke "Škoda" u sarajevskom naselju Dobrinja udario dva pješaka, među kojima je i desetogodišnje dijete koje je zadobilo ozljede opasne po život, priopćio je MUP Županije Sarajevo.

Ova teška prometna nesreća se dogodila jučer u 15:00 sati na Trgu djece Dobrinje, a osim djeteta, vozač je automobilom udario i S.H. rođenog 1957. godine koji je zadobio lakše ozljede.

Nakon udara, građani su jučer prevrnuli automobil kako bi ispod njega izvukli ozlijeđeno dijete koje je ostalo prikliješteno nakon nesreće. Ekipa Hitne medicinske pomoći mu je ukazala pomoć nakon čega je prevezen na Sveučilišni klinički centar u Sarajevu gdje je zadržan na Klinici za anesteziju i reanimaciju na daljem liječenju, prenosi N1.

Uviđaj na mjestu nesreće su obavili dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a ŽS i ovlašteni sudski vještaci prometne struke.

Vozač B.D. je uhićen istog dana u 20:50 sati zbog postojanja sumnje da je počinio krivična djela protiv sigurnosti javnog prometa, a u vezi s ugrožavanjem javnog prometa.

Uhićeni je predan u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Županije Sarajevo. Policijski službenici, pod nadzorom postupajućeg tužitelja, nastavljaju rad na dokumentiranju spomenute prometne nezgode.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 06:28