StoryEditor
kobna fotografija

Nakon ovog selfieja mu je ispao mobitel, sagnuo se i pao 200 metara niz liticu

Piše desk  /  25.08.2022., 12:42h

Isprva se mislilo da je Andrea pokušavao vratiti Sarin telefon kad je umro, no vlasti su kasnije potvrdile da mu je zapravo ispao njegov mobitel.

Andrea Mazzetto (30) bio je 20. kolovoza na planinarenju sa svojom partnericom Sarom Bragante u Rotzu u Italiji, kada su se zaustavili kako bi se zajedno fotografirali. Mazzetto je u jednom trenutku ispustio mobitel i sagnuo se po njega. U tom trenutku izgubio je ravnotežu i pao s ruba litice 200 metara niz padinu, javlja Unilad.

Pokrenuta je velika spasilačka akcija s dva helikoptera i timom vatrogasaca koji su došli na mjesto događaja nakon dojave.

Andrea je ispustio telefon nekoliko trenutaka nakon što je nastala ova fotografija.

Nažalost, kad su prve hitne službe uspjele doći do njega, on je već bio mrtav. Nakon njegove smrti, Sara je ponovno podijelila njihovu posljednju zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu, napisavši: "Naša prokleta posljednja zajednička fotografija. Uvijek ćeš biti sa mnom, moj mali medo."

image

Objava ožalošćene djevojke

SCREENSHOT -

Isprva se mislilo da je Andrea pokušavao vratiti Sarin telefon kad je umro, no vlasti su kasnije potvrdile da mu je zapravo ispao njegov mobitel.

Lokalni mediji izvijestili su da je Andrea bio vrijedan poduzetnik i zaljubljenik u fitness te da je sa Sarom živio u Rovigu. Jedna osoba koja ga je poznavala je rekla: "Bio je vedar, velikodušan i imao je veliku želju za životom", prenosi net.hr.

Sara i Andrea penjali su se na Altar Knotto u trenutku kobnog događaja.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 12:14