StoryEditor
tragedija

Baka se potresnom objavom oprostila od malene Danke

Piše desk  /  06.04.2024., 19:11h

Baka ubijene Danke Ilić (2) na Facebooku se potresnom objavom oprostila od unuke.

Objavila je crno-bijelu Dankinu fotografiju uz stihove pjesme posvećene tragično preminuloj Danki iz Bora u Srbiji. Jedan od stihova iz pjesme je "Što su vam bile krive te ručice male". Sliku na kojoj su i stihovi i Dankina fotografija baka Tatjana Ilić, majka Dankinog oca Miloša, postavila je kao profilnu. 

Dankina baka objavila je uz tekst pjesme i rečenicu upućenu unuci: "Anđele moj lijepi", uz emotikon raspuknutog srca. 

Ispod fotografije nizali su se komentari podrške obitelji u vrlo teškim trenucima, prenosi Index.hr.

 

Nastavlja se intenzivna potraga za tijelom djevojčice

Za ubojstvo dvogodišnje Danke osumnjičeni su Dejan Dragijević i Srđan Janković. Tereti ih se da su službenom Fiat Pandom Vodovoda iz Bora udarili djevojčicu, a zatim je stavili u prtljažnik. Dragijević, koji je i vozio auto, priznao je da je zadavio djevojčicu koja se očito u nekom trenutku probudila. Potom su on i Janković njeno beživotno tijelo bacili na deponij. Sumnja se da je tijelo kasnije premješteno i za njim se još uvijek traga. 

Potraga za tijelom i dalje traje, a osim Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića, za sudjelovanje u zločinu sumnjiči se i oca i brata osumnjičenog Dejana iz sela Zlot u Srbiji. Oni se sumnjiče da su, najvjerojatnije 28. ožujka ove godine, pomogli osumnjičenom da prebaci tijelo djevojčice na drugu lokaciju.

Tijelo Danke Ilić još uvijek nije pronađeno, a danas je ispred kuće osumnjičenog Dejana bila postavljena i cisterna za isušivanje septičke jame. Policija pretražuje septičke jame, bunare, groblja i druge lokacije.

 

Pjesma posvećena Danki

Pročitajte i ranije spomenutu pjesmu posvećenu Danki.

"Zašto čiko? Svi zbog mene suze liju. Srbija je cijela tužna, skupu cijenu platila sam, a ni kriva ni dužna.

Tek što sam prohodala tek sam život započela, na tom putu prema životu ja sam zle čike srela.

Ubili su moje snove pa bacili mene mladu, i svim ovim što me traže pokopali svaku nadu.

Da me nađu i pronađu Srbija se udružila. Kako si mogao čiko? Nisam tako zaslužila. Što su vam bile krive te ručice male? Pa ste poput zvijeri bezdušno ih zatrpale", glasi pjesma za Danku Ilić koju je podijelila njena baka. 

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 04:22