StoryEditor
jeste li ih vidjeli?

Mladi par krenuo iz Splita u Nizozemsku i otad im se gubi svaki trag. Rekli su da će se javiti čim zamijene karticu

Piše desk  /  12.11.2022., 11:32h

Tina Smoljo i Tonino Raić nestali su nakon što su prošle subote automobilom krenuli prema Nizozemskoj. Obiteljima se nisu javili od ponedjeljka, zbog čega je prijavljen njihov nestanak. Ministarstvo unutarnjih poslova je podatke o mladom paru objavilo na stranici Nestali.hr

Krenuli su još u subotu, Toninovim crnim BMW-om, a svaki trag im se gubi u ponedjeljak 7. studenoga kada su se posljednji put javili.

"Pouzdana je informacija jedino da su prešli slovensku granicu. Posljednje javljanje WhatsApp porukom bilo je u ponedjeljak u 5:26 ujutro da će se javiti s novog broja čim zamijene karticu. Od tada do danas - ništa", rekao je za Večernji član obitelj Tonina Raića, koji moli sve one koji imaju neku informaciju o mladom nestalom paru da se jave policiji.

Ako ste vidjeli Tinu Smoljo i/ili Tonina Raića, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dnevnik.ba

07. svibanj 2024 13:34