StoryEditor
14. studenog

Malena Džena je umrla prije gotovo godinu dana, njen otac najavljuje prosvjede ispred Tužiteljstva: "Vidite dokle su nas doveli..."

Piše desk  /  06.11.2022., 14:09h

Uskoro će biti godinu dana kako je preminula djevojčica Džena Gadžun, čija sudbina je rastužila cijelu Bosnu i Hercegovinu. Djevojčica je došla na operaciju kapka, a tijekom zahvata je došlo do komplikacija i Džena je preminula.

Već mjesecima nema tužiteljske odluke i obitelj Gadžun više ne može sjediti kući i čekati da Tužiteljstvo Županije Sarajevo učini nešto. Kako je Muris Gadžun, otac djevojčice, rekao za portal Avaza, on će 14. studenog, na godišnjicu Dženine smrti, sa sinovima u 10 sati doći pred zgradu Tužiteljstva.

- Jest, simboličan datum. Eto, vidite dokle su nas doveli da moramo doći tražiti pravdu ispred njihovih vrata. Akobogda, 14. studenog ću sa svoja dva sina doći pred Tužiteljstvo. Bit će jako teško, ali što ću, ja moram izaći na ulicu tražiti pravdu za svoje dijete - govori Gadžun.

Gadžun je istaknuo kako se nada da će netko stati uz njih, da će im se priključiti u ovoj borbi za pravdu. Ako ne dobiju odgovor na pitanje od čega je umrla malena Džena, svoju borbu nastavit će prosvjedima.

Dnevnik.ba

08. svibanj 2024 06:50