StoryEditor
crna gora

Kaznena prijava protiv četiri maloljetnika koji su napali i ozlijedili mlade sportaše iz BiH

Piše fena  /  16.04.2023., 17:33h

Podnijeta je kaznena prijava protiv četiri maloljetnika iz Bara zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih ozljeda, priopćeno je iz Uprave crnogorske policije.

"Sinoć oko 20,50 sati barska policija je obaviještena da je u naselju Šušanj došlo do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom više osoba. Na mjesto događaja upućeni su pripadnici Odjeljenja sigurnosti Bar koji su došli do saznanja da su u događaju sudjelovali maloljetni državljani Bosne i Hercegovine, stari 17 i 14 godina, a koji su prijavili da su u naselju Šušanj, ispred jednog maloprodajnog objekta fizički napadnuti od strane nekoliko njima nepoznatih osoba", kaže se u policijskom priopćenju, a prenosi portal RTCG.

 Maloljetnici su, kako ističu iz policije, upućeni u Hitnu medicinsku pomoć Bar radi ukazivanja liječničke pomoći, nakon čega su prevezeni u Opću Bolnicu u Baru, gdje je jednom od oštećenih maloljetnika konstatirana teška tjelesna ozljeda u vidu prijeloma nosa i vilične kosti te je transportiran u Klinički centar Crne Gore na daljnju hospitalizaciju.

Policija je, kako su naveli, poduzela niz aktivnosti u cilju rasvjetljavanja ovog događaja i identifikacije osoba koja su napala maloljetne bh. državljane te identificirala četiri maloljetnika iz Bara od kojih su prikupljena obavještenja na zapisnik.

"S događajem je upoznat tužitelj za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem nalogu će protiv dva maloljetnika stara 15 i dva maloljetnika stara 17 godina, svi iz Bara, biti podnijeta kaznena prijava zbog sumnje da su izvršili kazneno djelo nasilničko ponašanje u sticaju s kaznenim djelom teška tjelesna ozljeda", stoji u priopćenju.

27. travanj 2024 14:17