StoryEditor
priština

Ispred kliničkog centra, unatoč zabrani prilaska, ubio suprugu u 41. tjednu trudnoće. U bijegu je

Piše desk  /  01.12.2022., 11:22h

Stravičan zločin potresa Kosovo.35-godišnja trudnica ubijena je u srijedu poslijepodne ispred Kliničkog centra u Prištini, gdje je trebala roditi dijete, a njezin ubojica, koji je imao zabranu prilaska, u bijegu je.

Ubio ju je njezin suprug nakon što je izašla s ginekološkog odjela u bolničko dvorište kako bi si nešto kupila u obližnjoj trgovini. Muškarac je sjedio ispred rodilišta i čekao je. Nesretna žena bila je u 41. tjednu trudnoće.

"U Sveučilišnom kliničkom centru Kosova potvrđeno je da se oko 18 sati dogodio smrtni slučaj u dvorištu. Policija je odmah izašla na mjesto događaja, a prve sumnje policije su da se radi o ubojstvu. Policija je u koordinaciji s državnim odvjetnikom pokrenula očevid i nastavlja s poduzimanjem svih istražnih radnji, s ciljem potpunog rasvjetljavanja događaja. Ostale detalje dat će nadležna tijela koja provode istrage", objavio je Klinički centar Kosova.

"Oko 18 sati dobili smo informaciju o tijelu u dvorištu Kliničkog centra u Prištini. Policija je odmah izašla na mjesto događaja, kao i liječnička ekipa, koja je utvrdila smrt unesrećene žene u dobi oko 35 godina. Prema prvim informacijama, radi se o ubojstvu", priopćili su iz policije.

Osumnjičeni je prvo pucao u žrtvu, a nakon što je pala, nastavio je ispaljivati nekoliko hitaca u nju, piše prištinski Koha.net te navodi da je par bio u postupku rastave braka.

Savjetnica ministrice pravosuđa Albulene Haxhiu potvrdila je da je muškarac imao zabranu približavanja supruzi, koja mu je izrečena na Osnovnom sudu u Uroševcu zbog nasilja u obitelji.

Još uvijek traje potraga za osumnjičenikom te je za njim raspisana tjeralica.

Dnevnik.ba

19. lipanj 2024 04:56