StoryEditor

Detalji zvjerskog zločina majke i sina u Sarajevu: Nerminu mučili, seksualno zlostavljali, kupili i mašinu da raskomadaju i samelju tijelo!

Piše desk  /  01.07.2024., 13:33h

Nermina Ravlić brutalno je ubijena prije nekoliko dana u sarajevskom naselju Pofalići, pokazala je istraga. Njeno tijelo bilo je bukvalno izmasakrirano.

Za ubojstvo nesretne žene na izrazito okrutan način sumnjiče se njen suprug Goran Ravlić i njegova majka Ledžiba Ravlić, za što ih i Tužiteljstvo KS tereti i zbog čega im je predložen pritvor. Pomagaču Latifu Jašareviću se na teret stavlja kazneno djelo neprijavljivanje kaznenog djela i pomoć nakon izvršenog kaznenog djela.

"Avaz" danas otkriva nove detalje ovog stravičnog zločina.

Da stvar bude gora, njen suprug je pravosnažno osuđen u Hrvatskoj 2019. godine zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda, prijetnja.

No, istraga je pokazala da su Goran i njegova majka Ledžiba, prema prethodnom dogovoru, ubili Nerminu, i to na vrlo okrutan i brutalan način. Prije ubojstva, Nerminu su fizički i psihički zlostavljali, uskrativši joj bilo kakvu vrstu komunikacije s vanjskim svijetom. 

Onemogućili su joj i pristup mobitelu i izlaske van stana te je kontinuirano seksualno zlostavljali na način da su joj gurali NN predmete oštrih ivica i većeg obima u vaginalni i analni otvor, usljed čega je nesretna žena trpjela izuzetno jake bolove. 

Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške ozljede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predjelu glave i drugih dijelova tijela.

Prethodno su joj svezali ruke da ne može pružiti bilo kakav otpor. Koliko su bili brutalni, istraga je pokazala da su nakon ubojstva nesretne žene, a da bi sakrili tragove, prikrili neugodne mirise iz stana, koristeći razne osvježivače i mirisne svijeće.

Istraga je pokazala i da su Ravlić, njegova majka i njihov pomagač Latif Jašarević u tržnim centrima "kupili sjekiru, pilu, set noževa, više plastičnih kutija, patrone amonijaka za prenosive frižidere, plastične rukavice, plastična odijela, zaštitne maske, selotejp trake, vreće za smeće".

Prema istrazi, kupili su stroj za mljevenje mesa, a sve s ciljem da tijelo raskomadaju i uklone iz navedenog stana, to jeste da unište sve dokaze i tragove zvjerskog ubojstva.

Dnevnik.ba

21. srpanj 2024 16:49