21.10.2022., Sisak - U Galdovu doslo je do nesrece na radu prilikom cega su dvije osobe poginule. Photo: Edina Zuko/PIXSELLEDINA ZUKO/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
tragedija

Gotov očevid u Sisku. Poginuli klesar (38) otac je dvoje djece, umro i mladi radnik

Piše desk  /  21.10.2022., 21:19h

U sisačkom prigradskom naselju Galdovo dogodila se nesreća na radu u kojoj su dvije osobe smrtno stradale.

Očevid je gotov, a službeni detalji bi trebali biti poznati noćas ili sutra ujutro, javlja HRT. Na terenu su bili policija, hitna pomoć, vatrogasci i županijsko državno odvjetništvo.

Nesreća se dogodila u prostoru kojim se koristi obrt za obradu kamena. Prema neslužbenim podacima, riječ je o prostoru kojim se za potrebe skladištenja kamena koristio klesarski obrt, a nesreća se dogodila pri istovaru kamenih ploča iz dostavnog kamiona.

Neslužbene informacije govore kako je teška ploča pala na 38-godišnjeg vlasnika klesarskog obrta i 22-godišnjeg radnika.

U pomoć im je navodno stigao treći radnik, no nije im bilo spasa.

Preminuli vlasnik je otac dvoje djece i bivši nogometaš

Preminuli 38-godišnji vlasnik klesarskog obrta je Domagoj Gombač. Otac je dvoje djece. 

Od njega se na Facebooku oprostio klub Frankopan Galdovo za koji je nekada branio. 

"Teška srca i s puno tuge javljamo da nas je danas, u 39. godini života zauvijek napustio naš prijatelj, bivši suigrač i sumještanin, a prije svega dobar čovjek - Domagoj Gombač.

Domagoj je ponikao u našem klubu, te nastavio sportsku karijeru po drugim klubovima, ali zauvijek je ostavio neizbrisiv trag među nama. Ovim putem njegovoj obitelji izražavamo iskrenu sućut, te sa sigurnošću možemo reći da će zauvijek ostati u našem sjećanju.

Počivao u miru Gombi!" poručili su. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 12:03