StoryEditor
konjic

Dvojac tukao trećeg na parkingu, on se vratio s oružjem i ranio jednog od napadača, a zatim su ga još brutalnije prebili

Piše desk  /  14.08.2022., 12:06h

U noći sa subote na nedjelju na parkingu ugostiteljskog objekta u Konjicu dvojica napadača su fizički nasrnuli na treću osobu, nakon čega je došlo i do upotrebe vatrenog oružja.

Dvije zasad nepoznate osobe na parkingu ugostiteljskog objekta Bazeni tukle su treću osobu te je oborili na zemlju, a policiji u Konjicu je prijavljeno da su se čula i dva pucnja iz vatrenog oružja.

Dolaskom patrole je utvrđeno da su dvojica napali trećeg, nakon čega se on udaljilo do automobila, uzeo vatreno oružje, vratio se i pucao u jednog od napadača te ga ranio u natkoljenicu.

Nakon toga su mu dvojica napadača oteli oružje te mu udarcima nanijeli teške ozljede zbog kojih je prebačen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar na liječenje. Osobi koja je zadobila ozljede iz vatrenog oružja medicinska njega je pružena u bolnici u Konjicu. Druga osoba koja je sudjelovala u napadu je lišena slobode, priopćeno je za radiokonjic.ba iz PU Konjic.

Jedan od napadača je otprije poznat policiji. Prije dvije godine također je s grupom napadača sudjelovao u premlaćivanju dvadesetogodišnjaka u Konjicu.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 05:08