StoryEditor
facebook

Djevojka ostavila poruku Mateju: "Oprosti što te nisam poljubila posljednji put i rekla koliko te volim"

Piše desk  /  22.05.2022., 10:52h

Djevojka inicijala Ž.M. izazvala je pažnju nakon što je na dan kada je Periševo tijelo izvučeno iz Dunava na Facebooku stavila crnu sliku u znak žalosti, ali i napisala potresne riječi posvećene tragično preminulom Splićaninu.

Sanduk s tijelom Mateja Periša (27) jučer je dopremljen u njegov rodni grad Split, a za nesretnim mladićem žale i građani Srbije, koji su u petak u Crkvi Sv. Ante u Beogradu došli da mu kažu posljednje zbogom i njegovom ocu Nenadu izjave sućut i pruže utjehu.

Za Splićaninom, koji je 18. svibnja pronađen mrtav u Dunavu na beogradskoj Adi Huji nakon pet mjeseci potrage, žale i njegovi prijatelji, poznanici, ali i oni koji ga nisu poznavali. Među ožalošćenima je i izvjesna djevojka Ž. M., koja je Mateju, nakon što je njegovo tijelo izvučeno iz rijeke, ostavila poruku.

- Oprosti, molim te, što te nisam zagrlila i poljubila posljednji put, što ti nisam rekla koliko mi značiš i koliko te volim... Oprosti, srest ćemo se na ljepšem mjestu, znam to - napisala je. 

image

Poruka na Facebooku

SCREENSHOT -

Misteriozna djevojka je uz ovu poruku, koju je objavila u jednoj od brojnih Facebook grupa posvećenih Perišu, ostavila i tri srca, kao i uplakane emotikone. 

Ona je također, nakon što je otkriveno da Splićanin više nije među živima, kao svoju profilnu sliku na Facebooku ostavila samo crnu pozadinu, što predstavlja znak žalosti, odnosno tako je željela pokazati svojim virtualnim prijateljima da pati.

image

Profil djevojke

SCREENSHOT -

Ispod te fotografije prijatelji su joj ostavljali znak pitanja, ali ona nije željela objašnjavati zbog čega je tužna - kaže izvor Kurira i dodaje da se sada ljudi, koji su pomno prethodnih 139 dana pratili potragu za Perišem, pitaju tko je ta djevojka.

- Ako si osobno poznavala Mateja, trebaš reći ako nešto znaš... Svaka sitnica može pomoći u otkrivanju prave istine. Ovo mi je malo sumnjivo, jer on nikoga u Srbiji nije poznavao, malo je sve to čudno - pisali su korisnici društvene mreže ispod objave Ž. M.

Kurir je stupio u kontakt sa Ž. M., a ona je objasnila da je Mateja upoznala na moru.

- Da, poznavali smo se, upoznali smo se na moru. Kao što već vjerojatno znate, radio je kao skiper. Upoznali smo se na moru, a kasnije se nastavilo druženje. On je bio osoba koja je mogla svakog voljeti, bukvalno svakoga - kaže ova djevojka i dodaje da je Matej uvijek imao velike planove, piše Kurir.rs.

Podsjetimo, Splićanin je nestao uoči dočeka Nove godine u Beogradu, gdje je došao s drugovima. Kako je istraga utvrdila, Matej je kobne noći sam izašao iz kluba Gotik u Beton hali, zatim trčao do Sava promenade i ušao u Savu. Njegovo tijelo isplivalo je 18. svibnja na Adi Huji, a utvrđeno je da se utopio, te da smrt nije bila nasilna. Ipak, iako je tijelo pronađeno i agonija završena, neka pitanja u vezi s ovim slučajem zauvijek će ostati bez odgovora.

Dnevnik.ba

17. veljača 2024 22:01