StoryEditor
Declan Rice

Djevojku engleskog reprezentativca stalno vrijeđaju zbog izgleda. On: "To je ljubav mog života!"

Piše desk  /  01.07.2024., 13:55h

Declan Rice već osam godina u vezi je s Lauren Fryer, koja se često nađe na meti internetskih trolova zbog izgleda.

Par je zajedno od srednje škole i imaju dijete, no i dalje nalaze na ružne komentare poput: "On može bolje", "Kako može biti s njom?", "Pa gdje je ona od njega?", "Koliku lovu zarađuje, a gle mu djevojku".

image

Lauren Fryer i Declan RIce

X -

Sve je počelo lani na X-u (odnosno Twitteru) kada su neki trolovi počeli pisati da nogometaš ima "niske standarde" i objavljivati fotografije Lauren. Maltretiranje je postalo neizdrživo pa se Lauren potpuno povukla s društvenih mreža. Ostavila je profile aktivne, ali prestala je objavljivati i obrisala sve ranije objave.

Situacija je toliko izmaknula kontroli da su i na presicama Declanu počeli postavljati pitanja o njegovoj djevojci i situaciji u kojoj se našla. On ju je neumorno branio. "Ona je ljubav mog života. Za mene nema bolje", govorio je tada. Sad su u njenu obranu stali i mnogi drugi. 

image

Lauren Fryer i Declan RIce

X -

Lauren se često može vidjeti na tribinama, odakle podržava Declana tijekom utakmica. Par živi zajedno u Londonu jer Declan trenutno igra za Arsenal. Također imaju kuću u Kingstonu, gdje su odrasli. Prvo dijete rodilo im se u kolovozu 2022. godine.

Dnevnik.ba

16. srpanj 2024 19:47