22.10.2021., Okucani - U teskoj prometnoj nesreci na autocesti A3 kod Okucana ismrtno stradale tri osobe. Teretnim automobilom hrvatskih nacionalnih oznaka upravljao je 25-godisnji drzavljanin Republike Hrvatske, dok su se u osobnom automobilu nalazile tri osobe. Photo: Ivica Galovic/PIXSELLIVICA GALOVIC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
poginule tri osobe

DETALJI TEŠKE PROMETNE U HRVATSKOJ Vozač kamiona iz BiH sudario se s vozilom srbijanskih registracija

Piše desk  /  22.10.2021., 20:13h
U stravičnoj prometnoj nesreći koja se danas oko 16 sati dogodila na nadvožnjaku u Okučanima, na autocesti A3 u Hrvatskoj, poginule su tri osobe.

Kako piše 24sata.hr, vozač kamiona, hrvatskih registracija, je državljanin Bosne i Hercegovine. On je silazio s autoceste te se sudario s automobilom srbijanskih registracija u kojem su se nalazile sve tri žrtve.

– Vozač kamiona je u velikom šoku. Ni sam ne zna što se dogodilo, navodno je trebao izaći s autoceste kada se u njega zabio automobil u kojemu su bili putnici iz Srbije – rekao je Damir Brezić službenik za odnose s javnošću PU Brodsko posavske.

Vozač kamiona ima 25 godina, a u automobilu su se nalazile tri osobe (dvije muške 1983. i 1986. godište te jedna ženska osoba 1964. godište).

Hrvatski mediji pišu da su nastradali bili obitelj.

Više informacija znat će se nakon uviđaja.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 10:54