StoryEditor
oglasio se MUP

Detalji pucnjave u Mostaru: Ranjena osoba skrivila prometnu nesreću

Piše desk  /  08.09.2022., 10:29h

Ranjeni M.A. pobjegao je s mjesta pucnjave ali je ubrzo pronađen u naselju Šehovina gdje je skrivio prometnu nesreću

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije oglasilo se o pucnjavi u Mostaru. Iz MUP-a su naveli kako je u srijedu oko 19:00 sati u PS Mostar Centar prijavljeno da se više osoba tuče na kružnom toku na Bišće polju.

''Policijski službenici su na licu mjesta zatekli vozilo marke Golf V, a u istom se nalazio S.G. (1995). U vozilu je uočena čahura od pištolja. Pored vozila su zatečeni A.P. (1999.), V.B. (1996.) i A.S. (1999.), svi iz Mostara.

Patrola policije je utvrdila da je upotrebljeno vatreno oružje i da je tom prilikom ranjen M.A. (1995.) koji je s lica mjesta pobjegao vozilom marke Fiat. Isti je ubrzo pronađen u naselju Šehovina gdje je skrivio prometnu nesreću, a imao je ozljede od vatrenog oružja.

Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u RMC dr. Safet Mujić, gdje je zadržan uz policijski nadzor. Slobode su lišeni S.G., A.P. i V.B., dok je S.A. predan djelatnicima krim. policije MUP-a HNŽ na  krim. obradu.

Upoznat je nadležni tužitelj, te urađen očevid, a oba vozila su nakon izvršenog očevida prevezena u krug MUP-a u sjedištu. Pronađeni pištolj s pripadajućim streljivom je uz potvrdu izuzet'', navodi se u jutrošnjoj informaciji MUP-a HNŽ. 

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 21:28