StoryEditor
bosanska gradiška

Četiri muškarca uhićena zbog krađe više tisuća litri goriva. Međusobno su ga dijelili i preprodavali

Piše desk  /  02.11.2022., 10:36h

Sumnjiče ih da su od svibnja 2022. godine konstantno krali gorivo iz radnih strojeva, ukupno oko 5000 litri, te međusobno dijelili i prodavali trećim licima.

Policija u Bosanskoj Gradišci uhitila je D.Đ, D.S. i O.G., svi iz Bosanske Gradiške, i D.G. iz Banjaluke koje sumnjiče da su ukrali više tisuća litri goriva, pišu Nezavisne.

Naime, u Policijsku postaju Bosanska Gradiška jučer je prijavljeno da u mjestu Donja Dolina i Greda nepoznate osobe kradu gorivo iz radnog stroja u vlasništvu privatnog poduzeća.

Policija je u blizini radilišta u mjestu Donja Dolina pronašla D.Đ. koji je vozio Fiat, a u prtljažniku je pronađeno je više kanistera u kojima se nalazilo gorivo.

Daljnjim radom po prijavi identificirani su D.S, O.G. i D.G. koji su zajedno sa D.Đ. sudjelovali u krađi goriva iz radnih strojeva. Svi su uhićeni.

Sumnjiče ih da su od svibnja 2022. godine konstantno krali gorivo iz radnih strojeva, ukupno oko 5000 litri, te međusobno dijelili i prodavali trećim licima.

"Time su poduzeću pričinili materijalnu štetu u iznosu od oko 16 000 KM", navode iz Policijske uprave Bosanska Gradiška.

Dodaju da je kod kuće D.G. pronađeno je oko 648 litri ukradenog pogonskog dizel goriva, koje je vraćeno oštećenom poduzeću.

O svemu je informiran dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka koji je naložio da se nakon dokumentiranja i kompletiranja predmeta protiv D.Đ, D.S, O.G. i D.G. podnese izvještaj o počinjenom kaznenom djelu.  

Dnevnik.ba

16. lipanj 2024 14:59