StoryEditor
ukradeni kamper

Belgijski turisti zahvalili na pomoći Gradu, institucijama i građanima Ljubuškog: Pružili su nam sve, u jednoj tako neugodnoj situaciji!

Piše fena  /  02.06.2024., 17:09h

Belgijski turisti Rose de Maeyer i Walter Van Der Heuvel prije povratka kući željeli su se zahvaliti na pomoći koja im je pružena u situaciju u kojoj su se nedavno našli nakon što im je ukraden kamper na Kravici.

-Došli smo ovdje kako bismo uputili zahvalu vašoj lokalnoj zajednici, Gradu Ljubuškom, pripadnicima policije, JP Parkovi, Turističkoj zajednici, svim ljudima koji rade na Kravici, u hotelu, svima koji su nam se javljali na društvenim mrežama, na ulici.. Kao turistima u stranoj zemlji koji su se našli u ovakvoj situaciji nije nam bilo lako, ali ste nam jako pomogli i više od toga, navode belgijski turisti.

Policija je brzo otkrila ukradeni kamper na području Tuzle i on je vraćen vlasnicima. U međuvremenu domaćini u Ljubuškom su im pružili svu potrebitu pomoć kako bi problem u kome su se našli što lakše riješili.

-Ugodno smo iznenađeni odnosom prema nama, prvenstveno brzom reakcijom policije koja je u tako kratkom vremenu pronašla naš kamper. Također, gradu koji nam je osigurao besplatan smještaj, jer smo doslovno ostali na cesti bez ičega. No, ne samo to, nismo imali ni odjeće ni novca, prijevoza, dokumenata, ništa.. Odveli su nas da kupimo odjeću, vozili nas gdje je trebalo. Zajednica je divna..ljudi su prijatni, ljubazni, pitali su su nas je li nam nešto potrebno, pružili su nam sve, u jednoj tako neugodnoj situaciji ipak jedno lijepo iskustvo. Planiramo doći ovdje na odmor ponovno slijedeće godine, jer uz lijepu prirodu imate i divne ljude, kazali su za Radio Ljubuški Rose de Maeyer i Walter Van Der Heuvel prije sretnog povratka u Belgiju.

Dnevnik.ba

18. srpanj 2024 14:23