StoryEditor
srbija

Brutalna tučnjava djevojčica: Dok se nemilosrdno udaraju, vršnjaci navijaju i huškaju

Piše desk  /  28.09.2021., 08:46h
Video još jednog slučaja stravičnog vršnjačkog nasilja pojavio se na Twitteru, a korisnica koja ga je objavila navodi da se sve dogodilo ispred jedne osnovne škole u Smedrevskoj Palanci, piše Telegraf.rs.

Na snimci se vidi kako se dvije tinejdžerke fizički obračunavaju, čupaju za kosu, udaraju, obaraju na pod, dok njihovi vršnjaci sve to snimaju, pa čak i navijaju. Među njima je bilo i onih koji su željeli pridružiti se tučnjavi, dok je jedna od djevojčica, sudionica ovog obračuna, odbijala prestati.

Povodom ovog događaja oglasila se Osnovna škola "Heroj Radmila Šišković", ispred čijeg se dvorišta dogodila ova tučnjava.

- Kao što je mnogima poznato, u nedelju 19. rujna 2021. godine oko 20 sati došlo je do tučnjave učenika ispred glavnog ulaza u Osnovnu školu "Heroj Radmila Šišković". Svi mi, zaposleni u ovoj školi i rukovodstvo, osuđujemo takvo ponašanje, kao i svaki drugi vid nasilja i ističemo da naši učenici nisu bili sudionici ovog događaja. Smatramo da su sve osude koje se tim povodom pojavljuju u javnosti, a upućene su nama kao školi, zlonamjerne i neprimjerene - navode iz škole.

Kako dodaju, njihovo dvorište je ograđeno, sigurno, uređeno i pokriveno kamerama, ali je ipak javna površina.

Dnevnik.ba

19. listopad 2021 11:08