Split, 28.9.2022.- Prometna nesreca na Poljudu, automobil sletio sa 10 metara visine pred ulaz u Hajduk. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ msHINA
StoryEditor
detalji nesreće

Automobil sletio pred stadion na Poljudu: Teško ozlijeđena dvojica maloljetnika i 41-godišnjak

Piše hina  /  29.09.2022., 13:24h

Prometna nesreća dogodila se u srijedu oko 19.30 sati na Poljudu gdje je automobil pao sa šetnice oko stadiona s visine od 11 metara točno ispred ulaza u službene prostorije HNK Hajduk.

U nesreći na Poljudu gdje je automobil u srijedu navečer probio ogradu i pao pred stadion s visine od 11 metara teško su ozlijeđena dvojica dječaka od 14 i 15 godina te 41-godišnjak, koji je u životnoj opasnosti kao i stariji maloljetnik, doznaje se u četvrtak u KBC-u Split.

Pročelnica Zavoda za intenzivnu pedijatriju s postintenzivnoj skrbi KBC Split Branka Polić kazala je da je ozlijeđeni 14-godišnjak premješten na Zavod za neurokirurgiju, dok petnaestogodišnjak ima teže ozljede, još uvijek je životno ugrožen i liječi se u Zavodu za intenzivnu pedijatriju s postintenzivnom skrbi. Dodala je i da imaju tzv. multiple traume​​.​

Prometna nesreća dogodila se u srijedu oko 19.30 sati na Poljudu gdje je automobil pao sa šetnice oko stadiona s visine od 11 metara točno ispred ulaza u službene prostorije HNK Hajduk.

Troje ozlijeđeni iz automobila koji je pao na krov izvlačilo je devet vatrogasaca, a uz njih su bili i djelatnici Hitne medicinske pomoći te policija.

Na terenu je bila i zamjenica općinskog državnog odvjetništva koja je rukovodila očevidom. Policija je objavila poziv očevicima da se jave ako imaju bilo kakvu informaciju u vezi te nesreće.

Neslužbeno se doznaje kako je policija utvrdila identitet 41-godišnjaka za kojega se pretpostavlja da je, pod utjecajem opijata, bio za volanom opel astre. Pokušavaju utvrditi i što su dvojica dječaka radili s njim u vozilu.

Dnevnik.ba

09. prosinac 2023 16:32