StoryEditor
DOGOVORENI CHARTER LETOVI

Zračna luka Mostar potpisala trogodišnji ugovor za uspostavu zračne linije s Poljskom

Piše desk  /  12.02.2022., 21:00h
Zračna luka Mostar konačno uspostavlja zračnu liniju s Poljskom, a jamac za ove charter letove koje će obavljati poljska aviokompanija LOT je potpisani trogodišnji ugovor s Travel agency Rego-Bis.

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić je kazao kako je ovo veliki iskorak za Zračnu luku Mostar, uvjeren kako će se početkom nadolazeće sezone slijetanjem zrakoplova na mostarsko tlo početi i pisanje novih stranica uspješnog poslovanja za mostarski aerodrom, prenosi Klix.

Povodom potpisivanja važnog ugovora direktor Zračne luke Mostar Ivan Ljubić se susreo s gradonačelnikom Katowica Marcinom Krupom i upoznao ga detaljno s Mostarom, a susretu su nazočili veleposlanica u Poljskoj Koviljka Špirić kao i konzul Nikolina Duspara.

Ugovor je uime Travel agency Rego-Bis potpisala direktorica Gabriela Mańka-Sokullu, koji je jamac da će naredne tri godine letove za Mostar obavljati poljska aviokompanija LOT.

Detalje o uspostavi aviolinija za Poljsku naknadno će biti objavljeni na službenoj stranici Zračne luke Mostar koji užurbano radi tehničke popravke koje su preduvjet za nove ugovore koji će jamčiti bolje povezivanje Mostara s ostalim gradovima svijeta.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 22:59