StoryEditor
nakon sedam godina

Zoran Šprajc večeras će posljednji put voditi RTL Direkt

Piše desk  /  22.02.2022., 20:15h
Zoran Šprajc večeras će se posljednji put pojaviti u RTL Direktu, nakon što je tu emisiju vodio čak sedam godina.

"Vidimo se sutra, ali po zadnji put u ovoj emisiji. Pa svakako dođite na oproštajku", pozvao je sinoć gledatelje na kraju Direkta.

Na Šprajcovo mjesto doći će Mojmira Pastorčić, prenosi Index.hr.

"Ja preuzimam RTL Direkt. Od ponedjeljka do četvrtka. I to me jako veseli. Radim u toj emisiji od početka i posvetila sam joj puno godina, puno truda da bude bolje, puno razmišljanja, ideja, živciranja i puno rada od jutra do 23 sata. Prvo vrijeme kao novinarka, a onda sam je četiri godine uređivala i svaki dan radila sa Šprajcom", rekla je ranije.

Šprajc će i dalje nastaviti raditi na RTL-u, ali kao što je već u siječnju najavljeno, u pripremi je njegov novi projekt.

"Nakon RTL Direkta, s kojim sam postigao sve što se u televizijskoj karijeri može postići i osvojio sve što se može osvojiti, došao je red na novi programski projekt koji bi kao svojedobno i RTL Direkt trebao biti nešto potpuno drugačije u našem informativnom medijskom prostoru", otkrio je za RTL.

"Izuzetno me veseli, ali me istodobno i prilično plaši jer je teren nepoznat i vjerojatno prepun mina, ali vrijeme je da se krene dalje i da se pomakne još jedna granica", zaključio je.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 08:20