StoryEditor
društvene mreže

Zoran Šprajc oglasio se nakon dolaska Andrije Jarka na RTL

Piše desk  /  13.12.2021., 16:14h
Zoran Šprajc objavio je fotografiju s voditeljem Andrijom Jarkom koji je nakon 17 godina otišao s Nove TV i prešao na RTL.

"Danas nam je u redakciju stigao jedan dosta perspektivan mladić, kažu da će biti nešto od njega pa ga polako uvodim u posao. Zasad dosta brzo uči, nemam većih primjedbi, evo veli da će i kavu platiti", napisao je Šprajc u opisu fotografije, prenosi Index.hr.

"Vas dvojica ste dream team", poručila im je jedna od pratiteljica u komentarima. I Andrija je danas objavio fotografiju s novog radnog mjesta.

Podsjećamo, Jarak je prije nešto manje od mjesec dana poručio da je vrijeme za nove profesionalne izazove i zahvalio je svojim dotadašnjim kolegama.

"Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove", rekao je tada.

Dnevnik.ba

15. svibanj 2024 10:13