StoryEditor

Zločesti dečko svjetskog tenisa ponovno prevario hrvatsku tenisačicu?

Piše D  /  06.07.2019., 08:07h

Nick Kyrgios definitivno je, neovisno o rezultatima, jedan od najspominjanijih tenisača svijeta zadnjih tjedana, mjeseci. Ili vrijeđa Đokovića, ili lomi rekete, pa onda čak i gađa Nadala lopticom, no čini se da je posljednja stvar koju je "učinio" zapravo najgora za njega i njegovu vezu...

Screenshot/Instagram

FOTO: Instagram

Ajla Tomljanović, bivša hrvatska tenisačica i kćer proslavljenog olimpijskog pobjednika (Ratko), u vezi je nekoliko godina s popularnim Australcem.

U ljeto 2017. godine par je prekinuo nakon što je otkriveno da je u Londonu partijao s nekoliko djevojaka. To je Ajlu iznimno pogodilo, pa je obrisala sve fotografije sa svog profila, sve - zajedničke fotografije.

Instagram

FOTO: Instagram

Čini se da je žestoko radio na pomirenju, pa je dobio novu šansu u 2018. godini, međutim, ovih dana opet je u problemima i to opet - u Londonu.

Naime, u Wimbledonu je trenirao s Eugenie Bouchard, bivšom finalisticom Wimbledona, a koja je poznatija više po svojim fotografijama i objavama na Instagramu. Zajedno su igrali miks, no ono što je unijelo nemir je pojava Kanađanke u njegovu boksu, kao i srca koja mu je poslala putem Instagrama.

Screenshot

Screenshot

Screenshot/Instagram

Screenshot: Instagram

Kad je Nick u pitanju, nema toga na što Ajla nije naviknula, treba tek vidjeti kako li će se Australac izvući iz ovog, posljednjeg njegovog incidenta. Čini se da mu London nikako ne leži...

"Kad gubi onda pije i osvaja djevojke. Inače je vjeran", već pišu fanovi.

Možda je Nadal za sve kriv, a možda i nije ništa "napravio" Kanađanki...

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 12:55