StoryEditor
karma na djelu

Žena u vožnji bacila piće na besprijekornu Hondu, za dvije sekunde ju je dočekala kazna...

Piše desk  /  08.11.2021., 13:50h
Oni koji vjeruju u karmu samo će zadovoljno kimnuti na epilog događaja koji je nedavno zabilježila nadzorna kamera.

Ron Baugh je putujući na SEMA show u Las Vegas svjedočio nevjerojatnom događaju koji ga je itekako nasmijao. Nadzorna kamera u njegovom vozilu snima promet ispred sebe. Na snimci ćete lako uočiti Hondu NSX crvene boje, a potom obratite pažnju na lijevu stranu.

Crna Honda Civic se približava s otvorenim prozorom, a potom suvozačica revoltirana savršenim stanjem NSX-a baca čašu s pićem na automobil. Koji trenutak kasnije, promet se usporava, a crna Honda završava u stražnjem kraju Cadillaca, prenosi Index magazin.

Rona je taj događaj itekako nasmijao, što možemo vidjeti kroz dvije snimke, uključujući onu koja snima vozača u automobilu. Čak je i glazba koju je slušao bila sinkronizirana s trenutkom sudara, zamijetili su mnogi pratitelji. Iako do sudara nije došlo pri velikoj brzini, u Civicu su se aktivirali zračni jastuci, a nije poznato jesu li na kraju vozač i nepristojna suvozačica ozlijeđeni.

Nažalost, u ovoj nesreći koja zorno pokazuje koliko je bitno pratiti promet ispred sebe nedužan je stradao i Cadillac čiji će stražnji kraj trebati temeljiti popravak.

U nastavku pogledajte besprijekornu Hondu koja je toliko izrevoltirala suvozačicu u Civicu.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 17:08