StoryEditor
gradačac

Žena koju je ranio Sulejmanović i dalje kritično, liječnici joj se bore za život

Piše desk  /  12.08.2023., 10:27h

Žena koju je jučer teško ranio Nermin Sulejmanović u Gradačcu i dalje je u veoma teškom stanju, a liječnici u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli joj se bore za život, potvrđeno je za Klix.ba.

Ženska osoba rođena 1969. godine teško je ranjena jučer u Gradačcu, kada je na nju, ali i članove njene obitelji pucao Nermin Sulejmanović. Ona se i dalje nalazi u teškom stanju u UKC-u Tuzla.

"Pacijentica je i dalje na aparatu za mehaničku ventilaciju. Tijekom dana planirana je dodatna dijagnostika od koje ovise dalji koraci. Stanje je i dalje teško", kazao je za Klix.ba glasnogovornik tuzlanskog UKC-a Eldar Šehić.

Pored ove žene u tuzlanskom UKC-u je hospitalizirana još jedna Sulejmanovićeva žrtva. Riječ je o muškarcu N. P. koji je jučer u UKC dovezen s ozljedama donjih ekstremiteta zbog čega je hospitaliziran u Klinici za ortopediju i traumatologiju. Njegovo trenutno stanje je stabilno. On je navodno rođak ubijene. 

Treći ranjeni policajac pušten je kući nakon što je medicinski obrađen u bolnici. 

Podsjećamo, trostruki je ubojica jučer ujutro uživo na Instagramu prenosio ubojstvo nevjenčane supruge Nizame Hećimović. Osim nje, ubio je oca Ondera Džengisa i njegovog sina Denisa (23) koje je dobro poznavao te ranio žensku osobu, također članicu obitelji Džengis. 

Dnevnik.ba

14. svibanj 2024 14:05