StoryEditor

​Zdravko Mamić opisao susret s Vučićem

Piše D  /  10.04.2019., 01:04h

Mamiću se želja ostvarila u utorak kada se s prvim čovjekom Srbije susreo na otvaranju međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru. Mamić i Vučić srdačno su se pozdravili, a o detaljima kratkog razgovora progovorio je bivši izvršni predsjednik Dinama.

“Naš je susret bio simpatičan. I ranije sam govorio koliko cijenim Vučića, a sada sam imao priliku ga i upoznati. Dojam je da je naš susret bio srdačan. Eto što ti je život, upoznali smo se na teritoriju treće zemlje”, izjavio je bjegunac od hrvatskog pravosuđa za Alo.

Mamić tvrdi da nije ni znao da će Vučić doći na otvorenje sajma. “U jednom trenutku sam uočio veliku gužvu na vratima i vidio vašeg predsjednika. Rekao sam tada prijateljima: ‘Čekajte, želim pozdraviti svog velikog rivala – navijača Crvene zvezde‘”, otkrio je Mamić.

Kaže da ga je Vučić pitao kako je i kada će doći u Srbiju. “Dodao je da sam u Srbiji uvijek dobrodošao. Zahvalio sam se i rekao da ću rado doći među prijatelje u Srbiju čim mi to okolnosti budu dopuštale. Također, čestitao mi je na svim nogometnim ostvarenjima i poželio sve najbolje u životu”, rekao je Mamić.

Podsjetimo, bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić nepravomoćno je osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz zagrebačkog nogometnog kluba.

Uoči izricanja presude, u lipnju 2018. godine, Mamić je pobjegao u BiH. Od tada živi u Međugorju.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 03:02