StoryEditor

Zagrebački Five objavio neobičan oglas za posao: "Zapošljavamo nesigurne! Nije šala"

Piše D  /  26.04.2018., 10:04h

"Zapošljavamo nesigurne! Nije šala nego oglas za posao", počeo je Marohnić oglas u kojemu traži sve ono što dugi poslodavci uglavnom izbjegavaju, prenosi Index.hr.

"Naime, u zadnje vrijeme intervjuiramo jako puno ljudi za neke bitne pozicije u firmi tipa Senior UX Designera ili Product Managera i primjetili smo da kad nam dođe osoba koja je jako puna sebe i vrlo sigurna u odluke koje donosi na svom poslu da nam je to manje više svima postao red flag i uglavnom se brzo ohladimo od takvog kandidata", objasnio je.

"Što to onda znači pitamo se? Da li tražimo ljude koji su ‘nesigurni‘, ne znaju što rade, nemaju samopouzdanja itd? Shvatili smo da je zapravo to baš tako. Tražimo ljude koji nisu sigurni u svoje odluke, preispituju stalno svoje znanje, ne misle da znaju baš sve. To je kultura FIVE-a po kojoj već godinama odgajamo naše zaposlenike. Želimo da budu skromni, nikad bahati, da budu svjesni da naši klijenti znaju puno, puno više o svom poslu i svojoj domeni nego mi, te da uvijek moramo jako puno učiti ako želimo razumjeti njihove probleme i motivacije", stoji u oglasu.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 03:33