StoryEditor

Za dodjelu plastenika u Livnu zainteresirano 20 osoba

Piše D  /  10.11.2017., 05:11h

Dodjela plastenika uz program sufinanciranja predstavljen je javnosti 21. listopada, u okviru projekta „Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba i mladih osoba kroz proizvodnju povrća u plastenicima „Općine Livno u 2017 godini”.

Pravo sudjelovanja u spomenutom projektu imali su socijalno i materijalno ugrožene osobe i mlade osobe s područja općine Livno, dok je nositelj aktivnosti vezanih za realizaciju projekta Služba za lokalni razvoj i investicije Općine Livno.

Osobe koje su se odlučile za ovu aktivnost morale su potpisati izjavu da ne posjeduju plastenik u svom vlasništvu, da će dobiveni plastenik zadržati u vlasništvu najmanje dvije godine od potpisivanja Ugovora, u suprotnom će vratiti cjelokupan iznos vrijednosti plastenika, te da u posljednjih pet godina nisu ostvarili pravo na donaciju, dodjelu ili sufinanciranje nabavke plastenika od općine, ministarstva, humanitarnih i drugih organizacija.

Također, Općina od budućeg partnera očekuje da će sufinancirati 20 posto od nabavne cijene plastenika s pratećom opremom (490 maraka) te da će nazočiti edukaciji iz oblasti plasteničke proizvodnje u trajanju od dva dana.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 23:40