StoryEditor

(VIDEO) Šok za Raketu i ekipu! Messi se gadno ozlijedio

Piše D  /  20.10.2018., 09:10h

Barcelona je na svom Camp Nou ugostila momčad Seville u okviru devetog kola španjolske LA Lige, a za katalonskog giganta je sve išlo dobro od samog početka. 

Već u drugoj minuti poveli su oni preko Coutinha koji je sjajno, s lijeve strane, pogodio suprotne rašlje nakon asistencije Messija, a onda je 10 minuta nakon toga i Argentinac dodao jedan gol. 

Dodao je Suarez odlično loptu prema Messiju, a on se odmah sjurio prema golu Andalužana. Dugo je vukao loptu, a onda se izbacio na lijevu nogu i neobranjivo, s ruba šesnaesterca, pogodio donji desni kut Vaclika za udvostručenje Barcinog vodstva. 

Međutim, ubrzo nakon toga, već u 17. minuti, Messi je u jednom duelu s Francom Vazquezom nezgodno pao na travnjak, a tu je najgore prošla njegova ruka. 

Liječnici Barcelone odmah su se sjurili do argentinskog čarobnjaka, a on je s bolnom grimasom na licu napustio igru. Ruka mu je završila u zavojila, a tribinama Camo Noua orilo se ‘Messi, Messi‘. 

Umjesto Lea je u igru ušao Dembele, a navijači Barce s nestrpljenjem očekuju novosti oko njihovog najboljeg igrača jer im već za tjedan dana slijedi veliki okršaj s ljutim rivalom Real Madridom.

POGLEDAJTE VIDEO

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 23:07