StoryEditor

(VIDEO) Korona party u Beogradu: Nole gol do pasa, Dimitrov puže po podu...

Piše D  /  22.06.2020., 11:06h

Koliko god velika promocija za Hrvatsku i Zadar to bila, čini se da je organiziranje Adria Toura i gostovanje najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića te Grigora Dimitrova i ekipe bila naprosto potpuno pogrešna ideja.

 Naime, nekoliko dana prije njihova dolaska u Zadar, Đoković, Dimitrov, Zverev i ekipa igrali su prvu stanicu Adria Toura u Beogradu, a internetom kruže snimke s partyja na kojima su bili i Goran Ivanišević i ekipa košarkaša, budući da se tih dana od košarkaškog kluba Mega Vizura oprostio Đokovićev prijatelj, trener Dejan Milošević.

Što je najgore, dan-dva nakon tog partija pozitivan je na korona virus bio košarkaš Nikola Janković, koji se na snimkama vidi odmah uz Đokovića i ekipu. Novak je ipak došao u Zadar bez da se testirao na korona virus, kao i Dimitrov.  

- A little party didn‘t kill nobody - treštalo je sa zvučnika dok su Dimitrov, Đoković i društvo partijali, plesali "limbo dance, da bi kraj partijanja neki od njih dočekali bez košulja, zagrljeni, radeći sklekove, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 17:18