StoryEditor
humor

Video bh. tiktokera postao hit: "Kad baki kažeš da si gladan..."

Piše desk  /  07.08.2022., 17:46h

Video bosanskohercegovačkog tiktokera Adnana Alagića u kojem pokazuje kako se bake ponašaju kada im unuk kaže da je gladan postao je hit na toj društvenoj mreži.

Adnan je snimio kako izgleda telefonski razgovor bake i unuka. Naime, unuk zove baku kod sebe, ali ona kaže da ne može ustati iz kreveta jer je bole koljena, prenosi Index.hr.

Ipak, kada čuje da je unuk gladan i da nema što jesti, vrlo brzo se prekida veza i baka se pojavljuje s juhom u njegovoj sobi.

@adnanowski_ja Kad si gladan odmah ne bole koljena 🤣🤣 #fyp #foryou #balkan #majka ♬ original sound - Adnanowski

"Baka upada kao FBI", "Kralj", "Isto je kod mene", "Odmah prošla bol u koljenu", pisali su Adnanu pratitelji u komentarima. Mnogi su se poistovjetili s njim i ostavljali emotikone koji plaču od smijeha.

Inače, Adnan na TikToku često objavljuje snimke u kojima na smiješan način prikazuje razne obiteljske situacije. Njegovi videi do sada su skupili više od milijun lajkova.

@adnanowski_ja Daljinski bi preživio kataklizmu 🤣🤣🤣 #fyp #foryou #balkan #majka ♬ original sound - Adnanowski

Nedavno se društvenim mrežama proširio i video bosanskohercegovačkog blogera Mirze Mustafagića. Snimio je video u kojem se našalio na račun Bosanaca na plaži.

"Odmah kaos na plaži", napisao je uz snimku na kojoj je odglumio situaciju u kojoj majka pokušava umiriti sina Suada koji plače na plaži. Ljudi su mu u komentarima pisali da "plaču od smijeha".

Dnevnik.ba

04. svibanj 2024 07:01