StoryEditor
Zamjenik predsjednika GV Mostar

Velibor Milivojević izabran za predsjednika GO SNSD Mostar

Piše Desk  /  19.02.2022., 22:03h
"Na naš rad nas obvezuje pet tisuća Srba koji žive ovdje i 20 tisuća koji će se možda vratiti, a posebno nas na rad obvezuju naši potomci", naglasio je Milivojević.

Zamjenik predsjednika Gradskog vijeća Mostara Velibor Milivojević od danas je na čelu Gradskog odbora SNSD-a Mostar. Na sjednici su izabrani i novi članovi GO Mostar i Predsjedništvo GO Mostar, prenosi Srna. 

Milivojević je, obraćajući se na izbornoj konferenciji, rekao da u idućem razdoblju neće biti toleriran nerad u stranci i da će svi, naročito oni koji su izabrani u organe stranke, morati ozbiljno početi da rade za dobrobit svih.

"Naš narod je u posljednjih 30 godina prošao put prognanstva i sada obnove. Naš glas se iz dana u dan jače čuje na ulicama Mostara. Na naš rad nas obvezuje pet tisuća Srba koji žive ovdje i 20 tisuća koji će se možda vratiti, a posebno nas na rad obvezuju naši potomci", naglasio je Milivojević. 

Milivojević je zahvalio organima stranke za podršku, izrazivši nadu da će dobra suradnja biti nastavljena i istaknuvši kako će gajiti dobre odnose kako s koalicijskim partnerima u Mostaru, tako i svima ostalim.

Zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Ilija Tamindžija rekao je, obraćajući se prisutnima, da se SNSD uvijek zalagao za to da Srbi u Mostaru dobiju svog legitimnog predstavnika, što se i dogodilo. "Krenuli smo praviti jedinstvo i to jedinstvo je rezultiralo izborom Milivojevića", rekao je Tamindžija, dodajući da će on i svi dužnosnici iz hercegovačkih općina uvijek biti na raspolaganju Milivojeviću i svim Srbima u dolini Neretve.

Savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika Branislav Okuka rekao je da je osnova srpskog bivanja na ovim prostorima jedinstvo i praćenje politike SNSD-a. "Naša jedina poruka prilikom svih susreta je zajedništvo i smanjenje političkog ega pojedinaca.

Izabrali ste svog vijećnika koji je legalni i legitimni predstavnik. Mnogima se ne sviđa zato što nije po njihovom, ali vas molim za zajedništvo", napomenuo je Okuka. Na konferenciji su bili prisutni i brojni gosti iz mostarskih udruženja, predstavnici općina istočne Hercegovine.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 14:39