StoryEditor

Užas kod Požege: Autom uletio u sobu, majka i dijete spavali

Piše D  /  01.05.2020., 09:05h

Još ne mogu doći k sebi. Centimetri su nas dijelili od sigurne smrti, a da muž nije radio noćnu smjenu, ubio bi ga u snu – šokirano govori mlada Trnovčanka koja će prošlu noć pamtiti dok je živa.

Dok su ona i njezino trogodišnje dijete mirno spavali u svojoj kući, selom su se odvijali, kako kažu mještani, prizori kakvih nema ni u američkim filmovima, piše Požega.eu.

Mladić iz Trenkova i njegovo društvo, unatoč zabrani okupljanja, doznaje se, već su sinoć krenuli s prvomajskim slavljem.

Na povratku kući navodno je velikom brzinom iz pravca sela Draga vozio Ford Focus u Trnovac. Prema neslužbenim informacijama, zbog brzine je izgubio kontrolu nad vozilom te se za početak zabio u  parkirani Mercedes.

- Od siline udarca vozilo se nastavilo nekontrolirano okretati i rušiti drveće. Nije ga zaustavio ni udarac u “ćupriju” nego tek snažan udarac u novoizgrađeni dom mlade obitelji - kažu svjedoci.

- Probio je zid uletio u sobu u kojoj su spavale majka i dijete od tri godine. To je strašno. Ne znamo kako žena nije umrla od šoka – čude se mještani Trnovca.

- Samo ih je dragi Bog spasio - dodaju.

Vozač je, prema neslužbenim informacijama, prošao tek s lakšim ozljedama. Završio je na stražnjem sjedalu, a iz smrskanog automobila su ga morali izvlačiti vatrogasci. Više o samoj nesreći će se znati nakon što policija završi očevid. 

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 07:39