StoryEditor

Upitno sudjelovanje HMRK Zrinjski u Premijer ligi BiH, moguće i gašenje?

Piše D  /  07.08.2019., 10:08h

‘‘Obavještavamo igrače, navijače, prijatelje HMRK Zrinjski Mostar te cjelokupnu javnost da je zbog nedostatka osnovnih financijskih sredstava upitno sudjelovanje u rukometnoj Premijer ligi BiH sezona 2019/20‘‘. Stoji to u obavijesti Upravnog odbora mostarskog rukometnog kluba.

Kako je navedeno, na sjednici Upravnog odbora HMRK Zrinjski Mostar, održanoj 6. kolovoza, Upravni odbor je raspravljao o sezoni 2019/20 i nastupu prve ekipe u rukometnoj Premijer ligi BiH. Zaključeno je kako, unatoč odličnim rezultatima koje je HMRK Zrinjski Mostar ostvario u posljednjih nekoliko sezona te afirmaciji velikog broja rukometaša Mostara i cijele Hercegovine, trenutno ne postoji širi javni interes lokalne zajednice za potporu i održavanje rukometa u gradu Mostaru.

‘‘Zbog ozbiljnosti situacije u kojoj se našao naš Klub, Upravni odbor je zaključio da će u narednom periodu sazvati izvanrednu Skupštinu HMRK Zrinjski Mostar koja će odlučiti o budućnosti Kluba‘‘, navedeno je. Klub je osnovan 1992 godine, a najveći klupski uspjeh je osvajanje Kupa BiH 2017. godine na Final 4-turniru.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 14:26