StoryEditor
Ana Walshe

Uhićen muž misteriozno nestale Srpkinje: Trebala je odletjeti u Washington, ali nikada se nije ukrcala na avion

Piše desk  /  09.01.2023., 11:32h

Suprug Ane Walshe (39), nestale majke troje djece podrijetlom iz Srbije, koja je posljednji put viđena na Novu godinu, uhićen je u SAD-u zbog dovođenja policije u zabludu u istrazi njezina nestanka, a u međuvremenu je objavljen i video njegova uhićenja, piše Nova.rs.

Brian Walshe (46) iz Cohasseta optužen je za dovođenje u zabludu u policijskoj istrazi o nestanku njegove supruge, rekao je okružni tužitelj okruga Norfolk Michael Morrissey. "Tijekom te istrage policija je počela vjerovati da je njen suprug Brian Walshe počinio kazneno djelo prevare policijskih istražitelja", rekao je Morrissey, prenosi Boston 25 News.

Podsjetimo, nestanak Ane Walshe (39), stručnjakinje za nekretnine koja radi u Washingtonu, izazvao je pažnju međunarodne javnosti.

Ana Walshe, koja je odrasla u Beogradu, a trenutno živi u Cohassetu u Massachusettsu, naručila je zajednički prijevoz do međunarodne zračne luke Logan u Bostonu u četiri ujutro kako bi otputovala u Washington na posao u tvrtki za nekretnine, navodi policija, prenose srpski mediji.

Međutim, Ana, koja ima tri sina od dvije do šest godina, nikada se nije ukrcala u avion i otada nije viđena, rekli su policija i prijatelji za medije. Policija kaže da nema naznaka da je ikada stigla na aerodrom, kao i da je imala poteškoća dobiti informacije o letu zbog velikog broja kašnjenja.

Dodatno, misterij se produbio kasnije u petak, kada je navodno izbio požar u njenoj bivšoj obiteljskoj kući u Cohassetu. Policija za sada ne može potvrditi ima li požar ikakve veze s njezinim nestankom.

Dnevnik.ba

05. svibanj 2024 09:40