StoryEditor

UBIJEN MAKEDONSKI NOGOMETAŠ Izrešetan s pet metaka ispred kafića u Skoplju

Piše D  /  04.11.2017., 08:11h

Šokantna vijest stiže iz Makedonije. Nogometaš Martin Janušev ubijen je večeras ispred kafića u Skoplju. U 25-godišnjeg igrača je u naselju Aerodrom javnosti nepoznat napadač ispalio pet metaka u glavu i vrat. Sumnja se kako su u pitanju čak dva napadača, od kojih je jedan bio njegov prijatelj. 

Nakon toga su ga slučajni prolaznici odvezli u bolnicu, ali su liječnici mogli samo konstatirati smrt, javlja Index

"Dovezen je u bolnicu bez znakova života. Unatoč tome liječnici su ga 40 minuta pokušavali reanimirati, ali bezuspješno", potvrdili su iz makedonskog ministarstva zdravlja. 

Ubojica je u bijegu, a za njim intenzivno traga policija, kojoj je njegov identitet poznat. Makedonski mediji navode kako napadač ima niz ozbiljnih kaznenih djela te je u prošlosti bio u zatvoru.

Za sada je motiv ubojstva nepoznat. Janušev je igrao za više makedonskih drugoligaša, među kojima i za Lokomotivu, a u posljednje vrijeme bavio se kick-boksom.

Podsjetimo, to je drugi slučaj u kratkom periodu da jedan nogometaš strada. Crnogorski vratar Goran Lenac ubijen je 17. rujna na stadionu dok je trenirao, a policija i dan danas traga za njegovim ubojicom. 

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 21:52