StoryEditor
najava

U srijedu počinje treće izdanje Open City Mostar festivala

Piše fena  /  22.08.2023., 16:36h

Treće izdanje Open City Mostar festivala Europske unije i Grada Mostara u srijedu, 23. kolovoza, u 21 sat na platou iza Gimnazije Mostar otvorit će gradonačelnik Mostara Mario Kordić i posebni izaslanik EU u BiH Johann Satler.

Otvaranje Open City Mostar festivala bit će upriličeno u suradnji s Moba Street Food festivalom, a prve večeri u glazbenom dijelu nastupit će grupa Cubismo, priopćeno je iz Grada Mostara.

Open City Mostar festival otvara javne prostore za kulturu, umjetnost, kulturnu participaciju i promociju vrijednosti Europske unije.

Uključuje raznolike izvođače i besplatnu programsku ponudu koja obuhvaća koncerte, nastupe lokalnih izvođača, suradnju s postojećim kulturnim institucijama i festivalima u Mostaru, festival nudi sadržaje za publiku svih generacija i zanimanja.

Open City Mostar 2023 trajat će 16 dana tijekom kojih će biti održano 14 događaja na pet lokacija: plato ispred Gimnazije Mostar, plato ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, Muzički centar Pavarotti, Hamam Stage i park Zrinjevac.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 16:00