StoryEditor

U Remetincu misteriozno umro mladić koji je s obitelji porazbijao bolnicu

Piše D  /  02.01.2020., 11:01h

Mirsadu Šečiću pozlilo je na Badnjak, nakon čega je u komi prevezen u bolnicu Rebro, gdje je prije dva dana proglašen mrtvim. Imao je 27 godina. Uzrok smrti zasad je nepoznat, piše RTL.

"Kad su ga donijeli u bolnicu, bio je natečen. Glava. Čitav je bio naotečen. On se nikad nije žalio. Da je bolestan bio, da ga glava boli, nikad, nikad, nikad", rekla je Rukija Beganović, Šečićeva majka.

Podsjetimo, on je u istražnom zatvoru završio zbog incidenta početkom prošle godine na Jordanovcu kad je zajedno s obitelji, nakon što mu je umro otac, vikao na dvojicu liječnika i prijetio im smrću, pri čemu je razbio staklo na vratima.

"Je da su razbijali. Kćerka mi razbijala, ova od 12 godina. Sina su mi optužili da je doktora tukao", rekla je majka preminulog za RTL.

U zatvoru su zbog incidenta tada prvo završili ona i Mirsadov brat Sultanijo, koji kaže da su protiv njih iznesene laži.

"Da se moja mama prijetila sa bombama, da smo mi njih istukli, da su oni bili u nekim masnicama, da su oni dobili letvama batina, čak je jedna sestrica navela da ju je moja sestra Valentina Šečić istukla, rebra", rekao je Sultanijo Šečić.

Obitelj sumnja da je na Badnjak u Remetincu izbila tučnjava u kojoj je Mirsad stradao.

Naravno, iz Ministarstva pravosuđa sve demantiraju i poručuju: "Zatvoreniku je pozlilo, odvezen je u bolnicu i prema neslužbenim informacijama radi se o prirodnoj smrti. Čeka se službena dokumentacija."

Obitelj traži samo istinu.

"Ja nisam htjela dati svog sina na obdukciju, htjela sam kako sam ga rodila, da čitav ide takav u zemlju, ali pošto oni traže istraživanje da ide na obdukciju da se ustanovi da li je to udarac, da li je to droga, da li je nešto fizički bilo", rekla je Rukija Beganović.

"Samo želim da se to dokaže kako treba da se dokaže, da se ništa ne taji jer ne želim da se taji smrt moga brata", zaključio je Sultanijo Šečić.

Čekaju se nalazi obdukcije kojom će se utvrditi točan uzrok smrti.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 07:37