StoryEditor
primljeni u skb mostar

U navijačkim neredima u Mostaru ozlijeđena i dvojica policajaca

Piše Desk  /  13.11.2021., 19:01h
U masovnoj tučnjavi navijača Veleža i Zrinjskog, koja se dogodila danas u 14:20 sati u Mostaru kod bivšeg hotela Ero, zbog zadobivenih ozljeda je jedna osoba životno ugrožena, a povrijeđena su i dvojica policajaca.

"Muška osoba E. P. (2002.) je hospitalizirana u SKB Mostar. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje su trenutno opasne po život", kazala je za Klix.ba glasnogovornica SKB-a Mostar Andrijana Pandža, piše Klix.

Nesretnom mladiću je prva pomoć ukazana u Kantonalnoj bolnici "Dr. Safet Mujić" odakle je prebačen u SKB Mostar.

Uz životno ugroženog mladića,u ovoj zdravstvenoj ustanovi su također hospitalizirana dva policijska službenika kojima se utvrđuje zadobiveni stupanj ozljeda.

Iz MUP-a HNŽ navode kako je oko 14:20 sati na križanju ulica Kardinala Stepinca i Mile Budaka u blizini hotela "ERO", došlo do fizičkog sukoba više mlađih nepoznatih pripadnika navijačkih skupina, te da je intervencijom pripadnika policijskih službenika MUP-a HNŽ sukob prekinut i stanje javnog reda i mira stavljeno je pod nadzor.

"Dvojica policijskih službenika zadobila su ozljede neutvrđenog stupnja i prebačeni su na hospitalizaciju u SKB Mostar. Također jedna mlađa muška osoba je zadobila teške tjelesne ozljede", navode iz MUP-a HNŽ.

Policijski službenici PU Mostar provode kriminalističku istragu i rade na utvrđivanju identiteta sudionika ovih nereda.

Opširnije o neredima u Mostaru možete pročitati ovdje: 

U Mostaru masovna tučnjava zbog grafita: Ovako je sve počelo

Počinju kružiti snimke nereda u Mostaru: Bilo je brutalno

Epilog obračuna u Mostaru: Mladić (2002) zadobio ozljede opasne po život

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 16:57