12, May, 2022, Belgrade - Art historian Vidoje Ristovic, husband of Nikola Pisek, is buried in the New Cemetery. Nikolina Pisek. Photo: Amir Hamzagic/ATAImages 12, maj, 2022, Beograd - Istoricar umetnosti Vidoje Ristovic, muz Nikoline Pisek, sahranjen je na Novom groblju. Photo: Amir Hamzagic/ATAImages Photo: Amir Hamzagic/ATAImages/PIXSELLAMIR HAMZAGIC/ATAIMAGES/PIXSELL - Amir Hamzagic/ataimages
StoryEditor
suprug hrvatske voditeljice

U Beogradu sahranjen Vidoje Ristović, shrvana Nikolina u suzama na sprovodu

Piše desk  /  12.05.2022., 22:13h
Danas je u Beogradu pokopan Vidoje Ristović, suprug hrvatske voditeljice Nikoline Ristović

Na Novom groblju u Beogradu okupili su se Vidojeva šira obitelj i prijatelji koji su ga došli ispratiti na vječni počinak. Na groblje su pred obred stigli njegova udovica Nikolina, kćeri Matea i Una Sofija te otac Miša Grof, a srpski mediji pažljivo su pratili sahranu, prenosi Index.hr.

Nakon obreda u kapeli povorka je otišla prema grobnici. Nikolina je bila s Vidojevim ocem odmah iza lijesa, a trubači su svirali pjesme Kad bi ove ruže male i Ja bez tebe ne mogu da živim. Vidoje je sahranjen uz zvuke pjesme Tiho noći moje zlato spava.

Srbi pišu da je Vidoje sahranjen u obiteljskoj grobnici Ristovića pokraj bake i djeda. Vidojev otac Miša za vrijeme sprovoda nije se odvajao od Nikoline, koja je cijelo vrijeme plakala. Shrvana Vidojeva majka u jednom trenutku sjela je u hlad, a prijatelji su je držali.

Na jednom od vijenaca u kapeli piše: "Našem voljenom sinu i suprugu, njegovi najmiliji." Na sahranu je došla i prva Vidojeva supruga Lana.

Zaštitari su ogradili ulaz u kapelu te nisu dali nikome tko nije na obredu da se približi kapeli i ožalošćenim članovima obitelji.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 12:19