StoryEditor

Tragedija kod Opatije: U lovu poginuo muškarac, kolega ga slučajno pogodio?

Piše D  /  01.12.2018., 04:12h

PU primorsko - goranska izvijestila je da je jutros oko 8 sati na šumskom predjelu mjesta Zvoneća kod Opatije, tijekom lova smrtno j stradala jedna osoba, prenosi HINA.

Riječ je o 48-godišnjem hrvatskom državljaninu, čije je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci radi obdukcije i utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Na mjestu događaja proveden je očevid te je utvrđeno kako je uz navedenoga 48-godišnjaka, u lovu sudjelovao i 47-godišnji hrvatski državljanin. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja.

Navedeni hrvatski državljani, sudionici događaja, članovi su lovačkog društva s opatijskog područja.

Kako javlja Novi list loveći divlje svinje po šumama Ćićarije muškarac pogođen je od svog kolege.

Do samog mjesta tagedije bilo je vrlo teško prići, a na bijeloj šumskoj cesti čekajući završetak očevida,  kolege lovci bili su užansuti činjenicom da se radi o dva najbolja prijatelja.

Jedan od lovaca je napomenuo da se radi o tako nesretnoj okolnosti da je to teško povjerovati. Obrazložio je to riječima, da  zbog konfiguracije terena i bujne vegetacije, da se gađalo metu na toj daljini i pod tim uvjetima ne bi je bilo moguće pogoditi.   

Dnevnik.ba

 

28. travanj 2024 04:58