StoryEditor

TALIJANSKI MEDIJI TVRDE Ćorić odlazi u Romu

Piše D  /  19.01.2018., 05:01h

Lokalni mediji bliski Romi kanalizirali su vijest kako će Ante Ćorić biti otkupljen za 12 milijuna eura. Prema posljednjim tvrdnjama, Dinamov veznjak trebao bi parafirati petogodišnji ugovor. 
 
"Ako Roma traži igrača koji kvalitetno može igrati između linija, stvarati višak i suigrače gurati u gol-šanse, onda je Ante Ćorić pravi igrač. Ukratko, on je ono što je bio Miralem Pjanić", uvjereni su talijanski novinari koji Dinamovog veznjaka percipiraju kao nasljednika Luke Modrića koji je nedavno uvršten među 50 najvećih talenata 2018. godine i među 100 najboljih mladih igrača na svijetu.

Najavljenim možebitnim transferom Ante Ćorić kristalizirao bi se kao šesti najskuplji prodani igrač u povijesti zagrebačkog kluba. Rekorder je i dalje Marko Pjaca (Juventus / 23 milijuna eura), a redom ga slijede Luka Modrić (Tottenham / 21 milijun eura), Eduardo Da Silva (Arsenal / 13.5 milijuna eura), Marko Rog (Napoli / 13 milijuna eura) te Vedran Ćorluka (Manchester City / 13 milijuna eura) i Ante Ćorić (Roma / 12 milijuna eura).
 
Prije dolaska u Dinamo Zagreb 2013. godine Ante Ćorić nastupao je za mlađe dobne kategorije Hrvatskog Dragovoljca, Zagreba i Red Bull Salzburga. U Dinamovom dresu zabilježio je 128 službena nastupa. Na tržištu je procijenjen na osam i pol milijuna eura.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 06:15