StoryEditor

TALIJANI PIŠU O IZBORIMA U HNS-u: "Šimić protiv svog bivšeg prijatelja Šukera"

Piše D  /  02.12.2017., 04:12h

Šimić je devet godina igrao u Italiji. Od 1999. do 2002. za Inter, a onda do 2008. za Milan, s kojim je osvojio šest trofeja, od čega dvije Lige prvaka. 

Zato je Talijanima zanimljiva njegova kandidatura, a tu je s njim i Mario Stanić, koji je od 1996. do 2000. igrao za Parmu.

"Šimić protiv bivšeg prijatelja Šukera", glasi naslov teksta u kojem se točno objašnjava za što se bori Dario zajedno sa Stanićem, Stipe Pletikosom i Goranom Vlaovićem. 

"Hrvatski nogomet je u krizi. Navijači su nezadovoljni i za cijelu situaciju krive Šukera, za kojeg vjeruju da radi prema po sistemu Zdravka Mamića, bivšeg čelnika zagrebačkog Dinama. Zato se, između ostalog, Šimić bori protiv Šukera s kojim je bio suigrač na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998., gdje su osvojili brončanu medalju", navodi se u tekstu Tuttosporta. 

Također, Šimić želi znati gdje odlazi novac Nogometnog saveza, ali je pred njim teška zadaća...

"Šimić mora dobiti potporu devet županijskih saveza i potrebno mu je malo čudo ako želi skupiti glasove do 22. prosinca kada su zakazani izbori. No, njega podržavaju gotovo svi, pa tako uvjerljivo vodi po svim anketama u odnosu na Šukera. Jednostavno, može se reći kako Šimić vodi jednu moralnu bitku sa Šukerom", konstatira sportski list iz Torina. 

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 02:23