StoryEditor

SVI SU ZDRAVI Poznat sastav s kojim Dalić ide po svjetsko zlato

Piše D  /  14.07.2018., 10:07h

Čak petorica Vatrenih iz prve postave na Svjetskom prvenstvu jučer su propustila prvi trening uoči velikog finala s Francuskom. Svaki iz svog razloga van pogona bili su Perišić, Strinić, Lovren, Subašić i Vrsaljko. No, svi će biti spremni za finale!

Dalić neće raditi nikakve promjene u sastavu za finale jer momčad koja pobjeđuje se ne mijenja. Već vjerojatno i djeca u vrtiću znaju naš sastav napamet, a ovaj put nema dvojbi, igrat će ista momčad u istoj formaciji kao protiv Argentine i Engleske, piše Germanijak.hr.

Strinić je tražio zamjenu protiv Engleske, no neće biti problema, Subašić može odraditi bez obzira na zadnju ložu, Lovren je samo pošteđen, dok je Vrsaljkovo koljeno na ‘rezervi‘, no opet će vjerojatno pod blokadom odraditi finale bez vidljivih problema. Sada dolazimo do najveće nepoznanice ili barem kreirane nepoznanice.

Sportske novosti jutros pišu kako Ivan Perišić uopće nije ozlijeđen kako se pisalo iz raznih izvora, nema govora o ozljedi bedra, a razlog što je hladio nogu ledom nakon polufinala je to što je kod slavlje Mandžukićevog gola udaren u koljeno, no to je samo bezopasni udarac. On jučer nije trenirao na travnjaku, ali je odradio posao u teretani.

Dakle, nepoznanica nema, sastav je poznat i takav najbolje odgovara za igru francuske reprezentacije koja je prošla uz finale nakon teške utakmice s Belgijom u kojoj mnogi smatraju da nisu bili bolji protivnik. Ovakav sastav je najpošteniji, ali i najjači hrvatski za ovo prvenstvu.

Hrvatska će istrčati u sljedećem sastavu: Subašić - Vida, Lovren, Strinić, Vrsaljko - Brozović, Rakitić, Modrić - Perišić, Rebić, Mandžukić. 

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 23:12