StoryEditor

Štimac žestokim komentarom mnoge u Hajduku podigao na noge: Gubite se!

Piše D  /  23.10.2020., 10:10h

Igor Štimac, nekadašnji igrač Hajduka, a kasnije trener te sportski direktor, oglasio se oko ponoći i preko Facebooka kritizirao način vođenja Hajduka.

Podijelio je i stranicu "Bit će Bili što su bili", u kojoj stoji zahtjev za prodaju dionica Š.D.D. Hajduk u portfelju većinskog vlasnika Grada Splita.

- U potpunosti podržavam ovu peticiju jer vrijeme je da grad, odnodno gradonačelnik i njegovo vijeće kao većinski vlasnik HNK Hajduka konačno preuzmu odgovornost i stvore preduvjete za promjenama.  Dosta je bilo improvizacija, pametovanja i neodgovornog ponašanja.

Vrijeme je da udruga NH sa svojim dokazano neuspjelim modelom narodnog kluba prestane maltretirati veliku većinu navijačkog puka koji osam godina sluša samo obećanja i prazne priče.

Islamovići, Baletići i Rilovi vrijeme je da zajedno sa svojim ideolozima-sociolozima dokažete koliko volite klub u koji se zaklinjete, gubite se i više se ne vraćajte. Dinamovo proljeće u Evropi davno je došlo, a naše sa vama neće nikada!!!

S vašim upravljanjem, Hajduk ne može zakoračiti na dugu cestu - može se tek nastaviti voziti u kružnom toku... - napisao je Štimac.

U potpunosti podržavam ovu peticiju jer vrijeme je da grad, odn. gradonačelnik i njegovo vijeće kao većinski vlasnik HNK...

Objavljuje Igor ŠtimacČetvrtak, 22. listopada 2020.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 05:22