StoryEditor

Stanodavka ubojice iz Splita: Nije bio sav svoj, molio me da mu oprostim

Piše D  /  15.01.2020., 07:01h

Marcela Sunara, vlasnica stana u kojem je osumnjičeni živio kao podstanar, rekla je kako je dan prije nego što je ubio troje ljudi Zavadlav bio rastrojen. 

"Ja sam rekla i policiji, on je dan prije, točno 24 sata prije, oko 15:30-16 sati sjedio na ovoj stolici, za ovim stolom, sam samcat. Gledao je u prazno, pogledao ništa nije. Nije mi se javio. On inače kaže ‘dobar dan‘, ali sad se nije javio, nije me ni pogledao. Nije ništa rekao. Samo je buljio u prazno, pojeo je nekakav jogurt, neko pecivo", ispričala je Marcela Sunara. 

"Kad je došao tu, kad su ga doveli na pretres u potrazi za puškom, ispričavao mi se, rekao je ‘Marcela, oprosti, oprosti, oprosti, ili ja, oni, ja ne znam što ću, ja nisam spavao 16 dana, proveo sam noć na psihijatriji‘. I to je govorio dok je tu prolazio, dok su ga odvodili u hodnik prema sobi jer on ništa nije razumio, vidjelo se na njemu. Ništa nije razumio. On nije bio svoj", rekla je uznemirena stanodavka.  

Filip Zavadlav, osumnjičeni za trostruko ubojstvo u Splitu, stigao je u ponedjeljak navečer pod jakom policijskom pratnjom u zatvorsku bolnicu u Zagrebu. Facebook grupa podrške osumnjičenom za ubojstvo više puta se pojavljivala pa nestajala s Facebooka. Imala je i oko 20 tisuća članova. U Split je stigao odvjetnik Branko Šerić, kojeg su angažirali za obranu osumnjičenog.

Dnevnik.ba

23. svibanj 2022 20:25